Contact

Vragen? Mail, Facebook, Twitter of bel:

EZ Riding
Erika Zengerink
Verlengde Broekdijk 31
7694 TE Kloosterhaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 24503474

Facebook

KvK nummer: 55177204, KvK Oost Nederland

Clinic In Hand Trail

Foto: Foto Siebo

Voorwaarden EZ Riding

Het dragen van een veiligheidscap (NEN-EN 1384 of recenter) is verplicht voor alle ruiters.

Schoenen/laarzen en overige kleding moeten veilig en passend zijn voor het gevraagde werk (grondwerk of rijden).

Het harnachement moet veilig zijn: versleten onderdelen moeten vervangen worden en de voet moet altijd makkelijk uit de stijgbeugel kunnen.

De les afzeggen vanwege de weersomstandigheden mag tot een uur voor de les, vanwege ziekte van ruiter of paard dito, vanwege andere redenen minimaal 24 uur van tevoren, anders kan het lesgeld in rekening gebracht worden.

Elke deelnemer blijft ten allen tijde aansprakelijk voor zichzelf en draagt zijn/haar eigen verantwoordelijkheid en eventuele gevolgen van enig opgedaan letsel en/of schade opgelopen tijdens de les/clinic/cursus. De deelnemer c.q. eigenaar van het paard is ten allen tijde verantwoordelijk voor schade toegebracht door dit paard aan derden en schade toegebracht aan de accommodatie. De deelenemer c.q. eigenaar dient dus W.A. verzekerd te zijn. De deelnemer dient zelf zorg te dragen voor tuigage en andere eigendommen. Deelname aan een les of clinic is voor eigen risico. Erika Zengerink is niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de lessen of clinics.

Wij verklaren hierbij dat wij geen enkele invloed hebben op de opmaak en/of de inhoud van de gelinkte pagina`s. Daarom distantiëren wij ons uitdrukkelijk van de inhoud van alle gelinkte pagina`s in onze website. De inhoud van de gelinkte pagina`s weerspiegelen niet onze mening. Deze verklaring geldt voor alle aan onze website gelinkte externe pagina`s en voor de content waartoe de links op onze website voeren.